Välkommen till

  Frälst nu  

sidan om kristen tro


STARTOM...INNEHÅLL
Befriad fågel

Om mig

Jag heter Bertil Rosenius. Jag är född 1954 och uppvuxen i Jönköping, men flyttade till Mullsjö 1978.

Jag har alltid - sedan barnsben - trott på Gud, men det var inte fören 1969 som jag blev frälst. Fram till dess hade talet om Gud varit en självklar sanning, men det var under konfirmationen som frågan om vilka Gud och Jesus var blev en reell fråga och därmed en frågan om mitt personliga förhållande till dem. Jag blev "väckt" genom Sv. Kyrkans konfirmationsundervisning och frälst kort tid efter konfirmationen.

Med denna sida frälst.nu vill jag dela min förståelse om vad kristen tro handlar om.

Om tekniken

Rent tekniskt och estetik är sidan mycket enkel - det märker du bl.a. på att den är snabb och kräver ett minimum av både din webbuppkoppling och din utrustning.

Om din trygghet

Denna sida har en besöksräknare. Avsikten är att ge mig, som ägare av webbsajten, info om antal besökare och besök.

Besökare är enskilda personer.
Besök är antalet besök som dessa gjort.

Det som samlas in för detta är din ip-adress, varje dygn raderas dessa adresser och ersätts av ett numerär. Just ditt besök - din ip-adress - spara bara under max ett dygn, vart efter det raderas.

I övrigt samlas och lagrar inte någon information om ditt besök i någon databas - vilket är vanligt att webbsidor gör. Om du vill komma i kontakt med mig finns därför ingen ruta för kommentarer, eller utrymme att skicka meddelande. Du kan i stället skriva till mig på e-post adressen:

bertil.rosenius@ikristus.se eller bara klicka här: skicka e-post.